Inhaalslag! Zeg maar nee, dan krijg je er twee!

Geduld, loyaliteit en beheersing zijn woorden die de community van Live Betting NL wel passen. Jullie hebben deze eigenschappen getoond de afgelopen periode en wij voelden met jullie mee. Nu worden jullie daarvoor beloond, met niet één maar twee doubles!

Busan – Jeonbuk (1.56)

In Zuid-Korea voetballen ze al een poosje en jullie zijn volledig voorbereid met de gids die we jullie hebben voorgeschoteld. Heb je die nog niet gelezen? Dan is dit het moment! Je vindt deze hier. Jeonbuk is een van de grote titelfavorieten en won de eerste pittige wedstrijd tegen Suwon Bluewings. Daarmee deden ze wat tegenstander Busan niet lukte, winnen. Busan ging met maar liefst 2-0 onderuit tegen Pohang en wist het net dus ook nog niet te vinden. Dat is ook iets dat ze niet veel lukt tegen Jeonbuk normaliter en de laatste overwinning op Jeonbuk dateert uit 2013. Jeonbuk won daarna negen van de 10 gespeelde wedstrijden! 

BATE – Slutsk (1.31)
BATE is heer en meester in de Wit-Russische competitie, dat moge duidelijk zijn. Ze werden de laatste 13 jaar op rij kampioen en het zou een ieder verbazen als dat dit jaar niet weer het geval zal zijn. Slutsk is niet meer dan een veredelde middenmoter en heeft normaal niets in te brengen tegen BATE. We zien dat terug in de onderlinge resultaten, want van de 15 wedstrijden die ze onderling speelden wist BATE er 14 te winnen. Dat zijn imposante cijfers en voldoende om deel uit te mogen maken van de Daily Double!

Live Betting NL - de #1 op live wedden