Premier League-speler met 47 interlands achter zijn naam belangrijk bij overwinning voor ruim 3 keer je inzet!

Vandaag is het tijd voor de tweede poulewedstrijd in Groep A. Gastland Qatar gaat het opnemen tegen het Afrikaanse land Senegal. Qatar staat op de vijftigste plek op de FIFA Ranglijst. Senegal staat een heel stuk hoger en bezet de 18e plaats op de FIFA Ranglijst. De wedstrijd wordt gespeeld in Al-Thumama Stadium, gelegen in Al-Thumama. De Spaanse scheidsrechter Antonio Mateu blaast 14:00 op zijn fluit voor het begin van de wedstrijd. 

Qatar is slecht begonnen aan het WK en bezet op dit moment de laatste plaats in Groep A. De ploeg van Félix Sánchez verloor de eerste wedstrijd werd met 0-2 van Ecuador. Qatar stond voor rust al met 0-2 achter door goals van Enner Valencia en kon de wedstrijd na rust niet meer omkeren. De laatste poulewedstrijd gaat Qatar het opnemen tegen Nederland. De wedstrijd vindt plaats 29 november om 16:00.

De tegenstander, Senegal, heeft de eerste wedstrijd ook geen punten weten te behalen. Het Nederlands elftal was met 0-2 te sterk door goals van Cody Gakpo en Davy Klaassen. Hierdoor bezet het Senegalese elftal op dit moment de derde plaats in Groep A. Tot ruim in de 80ste minuut stond er 0-0 op het scorebord, maar door twee late treffers wist Nederland toch te winnen. De laatste wedstrijd in de poule, gaat Senegal het opnemen tegen Ecuador. Deze wedstrijd vindt plaats op 29 november om 16:00.

Dit is de eerste keer dat beide landen tegenover elkaar staan op een groot toernooi.