Een droomaffiche in de halve finale van Miami levert ruim 2 keer je inzet op!

Gister hadden we wederom een geslaagde pick uitgekozen in de wedstrijd tussen Zverev en Marozsan. Vandaag staan de halve finales op het programma. Met Dimitrov als verrassende winnaar tegen Alcaraz mag hij het opnemen tegen Zverev. Wij bespreken de wedstrijd tussen Sinner en Medvedev.

Een affiche waar iedere tennisfan naar uitkijkt. Sinner en Medvedev, respectievelijk nummer 3 en 4 van de wereld nemen het tegen elkaar op voor een plek in de finale van het ATP toernooi in Miami. Vorige week bereikte Medvedev ook al de finale in Indian Wells, waar hij met 7-6/6-1 verloor van een sterk spelende Alcaraz. Ook deze week is de Rus aan een goed toernooi bezig. In zijn parcours naar de halve finale verloor hij nog geen set. Wel had hij tegen zowel Koepfer als Jarry een tiebreak nodig.

Ook Sinner kan terugkijken op een goed toernooi in Indian Wells. De Italiaan stuitte, net als Medvedev, op de winnaar van het toernooi Alcaraz. Tussen de 2 jonkies werd het 1-6/6-3/6-2 voor de Spanjaard. Sinner verloor in Miami tot nu toe 1 set tegen Griekspoor, die fantastisch tennis liet zien. Met de krachtige en goed geplaatste slagen van Sinner staat hij meer dan terecht 3de op de wereldranking. We verwachten vandaag een zeer spannende wedstrijd, waarbij een tiebreak zeker tot de mogelijkheden behoort.