Geen nagelbijtende set in de kwartfinale van Miami!

Op het ATP-toernooi in Maimi hebben Medvedev en Sinner zich al weten te plaatsen voor de halve finale. Vandaag worden de andere 2 kwartfinales afgerond. De vorm van Alcaraz lijkt ervoor te zorgen dat Dimitrov zijn eindstation bereikt. Ook bij de wedstrijd tussen Zverev en Marozsan is er een duidelijke favoriet.

De favoriet in deze partij is uiteraard nummer 5 van de wereld Zverev. Vorige week bereikte hij in Indian Wells de kwartfinale, waar hij op uiteindelijke winnaar Alcaraz stuitte. Ook deze week zit hij weer in de eindfase van het toernooi. Eerder al wist de Duitser Auger-Aliassime, Eubanks en Kachanov te verslaan. In de 7 wedstrijden die Zverev de afgelopen weken heeft gespeeld, speelde hij slechts 2 keer een tiebreak.

Marozsan speelde zelfs geen enkele tiebreak in de 8 wedstrijden in Amerika. De Hongaar is aan een knappe reeks bezig. Ook hij stuitte in Indian Wells op een sterk spelende Alcaraz. Voor die wedstrijd had de nummer 57 van de wereld al 3 wedstrijden gewonnen. Deze week won hij al 4 wedstrijden, waaronder knappe zeges tegen Rune en De Minaur. Nummer 7 van de wereld Rune werd vernederd met 6-1/6-1.

We verwachten vandaag geen tiebreak. Beide heren breaken regelmatig de opslag van hun tegenstander, waardoor dit ons een zeer mooie pick lijkt!