Geen verrassingen in Miami voor meer dan 2.5 keer je inzet!

Gisteren gebeurde er een verrassende dingen op het ATP-toernooi in Miami. Vandaag zijn we er wederom met een combinatie bestaande uit 2 wedstrijden. De 16de finale wordt afgehandeld, wat betekent iedereen al in actie is gekomen.

De eerste wedstrijd waar we naar kijken gaat tussen Popyrin en Marozsan. Popyrin wist gister knap te winnen van Lehecka, wat wij niet verwacht hadden. Het leek erop dat de Australiër de 2de set ging verliezen na een 4-2 achterstand, maar dit wist hij nog knap om te buigen tot een 6-4 winst. Zoals gister gezegd kreeg de nummer 45 in de eerste ronde niet veel tegenstand van een zwak spelende Diaz Acosta. Marozsan vernederde gister nummer 7 van de wereld Rune door met 6-1/6-1 te winnen. De Hongaar wist zijn slagen goed te plaatsen, wat gecombineerd ging met meerdere dropshots. Dit resulteerde in 23 winners tegenover 4 onnodige fouten. Marozsan bereikte vorige week in Indian Wells de 8ste finale, waar Alcaraz met 6-3/6-3 te sterk bleek. We verwachten dat ook dit toernooi een zeer sterke speler nodig is om hem uit te schakelen.

De tweede wedstrijd die we bespreken is die tussen Korda en Hurkacz. Korda verkeerd in een redelijke vorm in Amerika. Zo wist de nummer 29 van de wereld in de eerste ronde Safiullin met 6-4/6-2 te verslaan, waarna Medvedev in 3 sets te sterk bleek. In Miami won Korda zijn eerste wedstrijd met 6-7/6-3/6-4 tegen Bautista. Hurkacz kennen we allemaal vanwege zijn sterke opslag, maar dat gaat het laatste jaar gepaard met uitstekende slagen. Hierdoor is hij voor iedereen een geduchte tegenstander en weet hij vaak een tie break te spelen. Dit was ook in zijn eerste ronde het geval tegen Shevchenko. Met deze 2 spelers tegenover elkaar verwachten we dat er vandaag opnieuw eentje gespeeld wordt.