Tenniscombi in Miami zorgt voor bijna 2.5 keer je inzet!

In Miami staat deze week het ATP 1000 toernooi op het programma. Met toppers als Alcaraz, Sinner en Medvedev in het schema belooft het weer spektakel op te leveren. Vandaag bespreken we 2 wedstrijden waar we een combi van maken.

De eerste wedstrijd gaat tussen Dimitrov en Tabilo. Dimitrov verkeerd de laatste tijd in een zeer goede vorm, wat hem de 12de plaats op de ranking heeft opgeleverd. Nadat hij vorige week in Indian Wells zijn eerste 2 rondes in straight sets wist te winnen, werd de Bulgaar in de 8ste finale verslagen door nummer 4 van de wereld Medvedev. Tabilo is duidelijk een mindere speler. De Chileen verkiest gravel over hardcourt, waardoor hij in februari en maart nog actief was in Zuid-Amerika. Vorige week verloor de nummer 44 van de wereld in de 2de ronde met 7-6/6-2 tegen Fritz, nadat hij in zijn eerste ronde in 3 sets van Kotov wist te winnen. Ook in Miami had Tabilo 3 sets nodig in de eerste ronde. We verwachten dat het kwaliteitsverschil te groot zal zijn.

De 2de wedstrijd is die tussen Lehecka en Popyrin. De vorm van Lehecka is zeer goed. Dat bewees hij vorige week in Indian Wells door zowel Rublev als Tsitsipas in straight sets te verslaan. In de kwarfinale bleek Sinner te sterk. Voor Popyrin wordt dit zijn 2de wedstrijd sinds een maand. Na het ATP-toernooi in Doha was zijn volgende wedstrijd enkele dagen geleden tegen Diaz Acosta, waar hij in 2 sets tegen won. Gezien de goede vorm van Lehecka verwachten we dat hij aan het langste eind trekt.