Door middel van keiharde statistieken tot bijna vier keer je inzet winnen op de ploeg uit Utrecht!

Voor vanavond staan er in onze eigen Nederlandse competitie 4 wedstrijden op het programma. Allereerst trappen FC Volendam en AZ af om 18:45 vanavond. Gevolgd door FC Emmen – Vitesse en FC Utrecht – SC Heerenveen om 20:00. De laatste wedstrijden van de avond word afgesloten met de wedstrijd Excelsior Rotterdam – RKC Waalwijk, die om 21:00 gespeeld wordt.

FC Utrecht neemt het thuis op tegen SC Heerenveen. Beide teams wisten in 2023 nog niet erg veel punten binnen te halen. Het thuisspelende Utrecht wist 6 punten binnen te slepen (1 keer gewonnen, 3 gelijk, 1 verloren). SC Heerenveen wist slechts 4 punten te bemachtigen (1 keer gewonnen, 1 gelijk, 3 verloren).

De club uit Utrecht en de club uit Heerenveen spelen vanavond voor de 7e plek aangezien FC Utrecht met 3 punten boven SC Heerenveen staat. Over het algemeen zijn het leuke ontmoetingen tussen de club uit Utrecht en de club uit Heerenveen. Bij zo’n wedstrijd als deze zijn doelpunten vaak gegarandeerd. Zo werd er ook in de eerdere ontmoeting tussen de twee ploegen dit seizoen 3 keer gescoord in de wedstrijd. FC Utrecht wist deze wedstrijd uiteindelijk met 2-1 te winnen.

Een opvallende statistiek is dat de laatste 7 keren dat FC Utrecht de club uit Heerenveen heeft ontvangen, er door beide teams werd gescoord in de wedstrijd. 6 van deze 7 wedstrijden werden gewonnen door Utrecht en de andere wedstrijd eindigde in een gelijk spel.

Ondanks SC Heerenveen revanche zal willen nemen van de eerdere verliespartij tegen FC Utrecht dit seizoen in eigen huis, denken wij dat FC Utrecht vanavond aan het langste eind zal trekken. Puur op de statistieken afgaand denken wij dat het mogelijk is om in te zetten op FC Utrecht winst en BTTS.