Giannis de GOAT blinkt andermaal uit en gidst ploeg naar zege

Een vol programma in de NBA vannacht. In de hoogste Amerikaanse basketbal competitie, en tevens de beste competitie ter wereld, worden komende nacht maar liefst twaalf potjes gespeeld. Een van die wedstrijden is Milwaukee Bucks dat het thuis opneemt tegen Chicago Bulls. 

Het publiek zal deze nacht weer met een hoop vertrouwen en weemoed naar Fiserv Forum in Milwaukee trekken. Aldaar spelen de Bucks een thuiswedstrijd tegen de Chicago Bulls. Giannis Antetokounmpo, de man met de lastig te spellen achternaam, is ook weer van de partij. 

Gemakshalve noemen we hem even Giannis. De Griek is een van de beste, zo niet de allerbeste, van de NBA in de afgelopen jaren. No Giannis, No Party, zo zou je het bijna kunnen omschrijven. De 27-jarige rijgt de punten aaneen en weet door zijn 2.11m ook de nodige rebounds te produceren. 

Dat het team van Milwaukee is opgebouwd rondom Giannis, is al enkele jaren duidelijk zichtbaar. Dat zal deze nacht niet anders zijn. De verwachting is dat de sterspeler zijn ploeg andermaal bij de hand zal nemen en de overwinning over de streep zal trekken. De line van punten van Giannis ligt dicht tegen de 30 aan, maar ondanks de hogere line dan bij de gemiddelde scorende speler, zien wij deze wederom slagen.

Giannis gaat deze nacht namelijk weer de grens van de dertig punten aantikken. Dat gecombineerd met een thuisoverwinning voor Milwaukee tegen de Bulls, levert ons een mooie odd van 2.20 op. Wederom te spelen en te combineren via de Betbuilder van Bet365, waarbij de punten te vinden zijn bij Player Milestones.