Voormalig grand slam winnaar wint overtuigend in eigen land!

Thiem mag het vandaag in eigen land opnemen tegen de Amerikaan Paul. De inzet is een plek in de 8ste finale, waar de winnaar meer dan waarschijnlijk Medvedev zal tegenkomen.

Thiem laat de laatste paar weken weer goed tennis zien. De Oostenrijker wist 2 weken op rij de halve finale van een ATP-toernooi te bereiken. In Gijon werd hij uitgeschakeld door Rublev, waarna Korda in 3 sets te sterk bleek in Antwerpen. Wel wist hij knappe resultaten te behalen door onder andere te winnen tegen Cerundolo en Hurkacz. Het spel wat de voormalig grand slam winnaar kan produceren is zeer aantrekkelijk om naar te kijken. Met zijn enkelhandige backhand laat hij met momenten fantastische dingen zien.

De vorm van Paul is iets minder goed. Ook hij was actief in Gijon, maar werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Rublev. Vorige week speelde de Amerikaan het ATP-toernooi in Stockholm. Daar was de tweede ronde zijn eindstation, hij verloor 6-2/6-3 tegen thuisspeler Ymer. In deze 2 toernooien won de nummer 30 van de wereld 3 wedstrijden, maar de hoogst gerankte speler van deze 3 overwinningen was de nummer 219 van de wereld.

We verwachten vandaag een simpele zege voor Thiem. De Oostenrijker zal op de steun van het publiek kunnen rekenen. Als we daarbij het verschil in kwaliteit op dit moment nemen lijkt het ons een uitgemaakte zaak.

Live Betting NL - de #1 op live wedden