Minimale overwinning in de Champions League voor ruim drie keer je inzet!

Het is weer tijd voor de grootste competitie in Europa, de Champions League. Er staat een wedstrijd in Groep G op het programma, Sevilla gaat het opnemen tegen FC Kopenhagen. Het duel wordt gespeeld in het Ramón Sánchez Pizjuán, gelegen in Sevilla. De Franse scheidsrechter Benoît Bastien, blaast om 18:45 op zijn fluit voor het begin van de wedstrijd. 

Sevilla, de thuisploeg, staat met twee punten op een derde plek in Groep G. De Spaanse ploeg wist nog geen één keer te winnen in Europa. Er werd twee keer gelijk gespeeld, met 0-0 uit bij Kopenhagen en 1-1 uit bij Dortmund. Daarnaast werd er nog twee keer verloren, met 0-4 van Manchester City en met 1-4 van Borussia Dortmund. Het doelsaldo van Sevilla is twee doelpunten voor om negen doelpunten tegen. De goals werden gemaakt door Youssef En-Nesyri en Tanguy Nianzou.

FC Kopenhagen staat met twee punten uit vier wedstrijden op de laatste plaats. De ploeg uit Denemarken haalde hetzelfde aantal punten als de nummer drie Sevilla, maar heeft een slechter doelsaldo. De ploeg van onder andere oud-Eredivisiespelers Boilesen en Kevin Diks, wisten geen enkele keer te winnen in de Champions League. Er werd twee keer gelijkgespeeld, thuis tegen Sevilla en thuis tegen Manchester City. Daarnaast werd er ook twee keer verloren, uit bij Manchester City en uit bij Dortmund. 

Dit is de tweede onderlinge editie in de geschiedenis tussen Sevilla en FC Kopenhagen. De vorige editie eindigde in een gelijkspel. 

Live Betting NL - de #1 op live wedden