Stunt van deze promovendus levert je 5 keer je inzet op!

De Premier League wordt afgesloten door een wedstrijd van West Ham United en Bournemouth. David Coote heeft de leiding over de wedstrijd. De Engelsman zal om 21:00 op zijn fluitje blazen voor de aftrap. De wedstrijd wordt gespeeld in het London Stadium, de thuisbasis van West Ham.

West Ham United heeft een dramatisch seizoen. De Londense ploeg staat momenteel op de 17e plek, net boven de degradatiezone. Er werd pas drie keer gewonnen door de ploeg van David Moyes. Daarnaast speelden ze twee keer gelijk en verloren ze zes keer. De Londenaren kwamen pas 9 keer tot scoren, en kregen 12 doelpunten tegen. In de Conference League gaat het gelukkig een stuk beter voor West Ham. Alle 4 de wedstrijden werden gewonnen, wat betekent dat ze al door zijn naar de knock-outs.

Promovendus Bournemouth heeft een prima seizoen tot dusverre. Er werden drie wedstrijden gewonnen, vier wedstrijden gelijk gespeeld en ze verloren ook vier van hun wedstrijden. De ploeg van Gary O’Neil staat momenteel op de 13e plek, met 13 punten uit 11 wedstrijden. Van de laatste 7 wedstrijden werd er maar 1 verloren!

West Ham United doet het met name thuis erg slecht. De ploeg heeft pas zeven punten uit vijf wedstrijden weten te halen, daarmee staan ze op de 18e plek, als we puur kijken naar de thuis wedstrijden. Een gek stuntje van promovendus Bournemouth sluiten we vanavond dus niet uit!

Live Betting NL - de #1 op live wedden