Senegalees wijst zijn ploeg de weg voor bijna een inzet van 4!

Vandaag staan er weer wedstrijden in de Bundesliga op het programma. Om 15:30 staat de wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Bayern München op het programma. De wedstrijd moet in goede banen worden geleid door de 32-jarige Duitser Sven Jablonski. De wedstrijd wordt gespeeld in de PreZero Arena gelegen in Sinsheim. 

De thuisploeg, Hoffenheim, staat op een vierde plaats in de Bundesliga. De ploeg van Andre Breitenreiter wist vijf keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en verloor drie maal. In deze wedstrijden wisten ze zeventien keer te scoren en ze moesten tien goals incasseren. Munas Dabbur is clubtopscorer, hij maakte tot nu toe vier doelpunten.

Bayern München staat met negentien punten op een tweede plaats in de Bundesliga. De topclub wist vijf keer te winnen, speelde vier keer gelijk en verloor slechts één keer. FC Augsburg wist thuis met 1-0 te winnen. De club uit München scoorde maar liefst dertig keer dit seizoen en kreeg slechts acht goals tegen. Musiala, Mané en Sané maakte de helft van alle doelpunten, zij wisten allemaal vijf keer te scoren. 

De laatste drie onderlinge duels tussen beide teams, heeft Bayern München niet verloren. Daarnaast wisten beide teams in acht van de laatste 10 wedstrijden te scoren. 

Wij verwachten dat de ploeg van Julian Nagelsmann wint en beide teams scoren.

Daarnaast verwachten we dat ex-Liverpool speler Sadio Mané een doelpunt maakt.