Noorse topspits bezorgt zijn ploeg een makkelijke middag voor bijna 3 keer je inzet!

In het drukke Premier League schema wordt ook wekelijks gespeeld op zaterdagmiddag. Vanmiddag om 16.00 uur is het de beurt aan Manchester City en Brighton & Hove Albion, die onder leiding van Craig Pawson beide hun elfde duel van dit seizoen zullen afwerken.

Manchester City staat op dit moment op de tweede plaats, op 4 punten achterstand van koploper Arsenal. Vorig weekeinde werd er op Anfield van Liverpool met 1-0 verloren, thuis is de ploeg van Pep Guardiola haast onverslaanbaar. In het eigen Etihad Stadium werd al 13 keer op rij gewonnen. De laatste ploeg die er punten wist te pakken was, jawel, Liverpool. In thuiswedstrijden pakte The Citizens dus nog de volle buit in de Premier League dit seizoen. Om de achterstand op Arsenal niet nog groter te laten worden, zullen ze deze status graag zo lang mogelijk vasthouden.

Brighton & Hove Albion vinden we terug op een keurige 8e plek in de Premier League. Uit 10 duels wisten The Seagulls 15 punten te verzamelen. De ploeg van Roberto de Zerbi is echter niet in geweldige vorm, in de laatste 5 wedstrijden werd tweemaal verloren, twee keer gelijkgespeeld en eenmaal gewonnen. Deze overwinning werd thuis tegen Leicester City behaald, een wedstrijd die plaatsvond op 4 september.

Het zal voor de ploeg uit Brighton geen makkelijk karwei worden om dit weekend punten uit het vuur te slepen tegen Manchester City. Tijdens het vorige Premier League seizoen wist Brighton in eigen huis nog te winnen van City, maar dat zijn ook meteen de enige punten die The Seagulls wisten te pakken in de onderlinge Premier League geschiedenis. Daarbij komt dat Brighton in de laatste drie competitieduels niet tot scoren wist te komen.

Wij verwachten dan ook dat City ‘gewoon’ de drie punten in Manchester houdt, dat Haaland weer minimaal één goal meepikt en dat Brighton onverrichter zake terug kan keren naar het zuiden van Engeland.

Live Betting NL - de #1 op live wedden