De ploeg van Imanol Alguacil Barrenetxea wint voor de negende keer op rij voor ruim een inzet van 4!

Vanmiddag staat er weer een wedstrijd in de La Liga op het programma. Real Sociedad gaat op bezoek bij Real Valladolid. De wedstrijd begint om 16:15 en wordt gespeeld in het stadion genaamd José Zorrilla. Dit stadion is gelegen in Valladolid. De wedstrijd staat onder leiding van de 42-jarige Jorge Figueroa Vazquez. 

De thuisploeg Real Valladolid, wist elf punten te behalen uit tien wedstrijden. De ploeg van Pacheta wist drie keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en heeft verloor vijf keer van onder andere Barcelona en Villareal. In deze wedstrijden wisten ze tien keer te scoren en moesten ze vijftien doelpunten incasseren. 

Real Sociedad staat met 22 punten uit tien wedstrijden op een derde plek in de La Liga. Ze wisten zeven keer te winnen, één keer gelijk te spelen en verloren twee wedstrijden. Sociedad wist zestien keer te scoren en kreeg twaalf goals tegen. Real Sociedad wist de laatste acht wedstrijden in alle competities allemaal te winnen.

In de laatste vijf onderlinge ontmoetingen tussen Real Valladolid en Real Sociedad wist Real Valladolid geen één keer te winnen. In de laatste 4 van de 5 onderlinge wedstrijden werden er minder dan 2.5 goal gemaakt.

Wij verwachten dat Real Sociedad wederom wint en er minder dan 2.5 goal valt.