Strijd in het rechterrijtje kent maar 1 winnaar voor ruim 4 keer je inzet!

Op deze doordeweekse dag wordt er alweer gevoetbald in de Premier League. Het is vandaag aan Crystal Palace om de punten in eigen huis te houden tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt om 21:15 gespeeld in het Selhurst Park, gelegen in Londen.

Crystal Palace heeft dit seizoen pas 10 punten weten te behalen. Er werd twee keer gewonnen, vier keer gelijk gespeeld en drie maal verloren. Met de 10 behaalde punten uit 9 wedstrijden staat de ploeg uit Londen momenteel op de 13e plek. In deze wedstrijden wist de ploeg van Patrick Vieira pas 10 keer te scoren en kreeg het 12 doelpunten tegen. De ploeg uit Londen zal deze wedstrijd dus graag willen winnen, om naar boven te kunnen kijken.

De tegenstander van vandaag, Wolverhampton, doet het dramatisch dit seizoen. De nummer 10 van vorig seizoen, staat momenteel op de 17e plek, net boven de degradatie streep. Er werd pas twee keer gewonnen. Daarnaast speelden de Wolves drie keer gelijk en verloren ze al vijf wedstrijden. Wolverhampton ontsloeg onlangs trainer Bruno Lage, na de slechte prestaties. Het probleem bij de ploeg uit Wolverhampton ligt met name in het maken van goals. Er werd dit seizoen pas 4 keer gescoord! Daarnaast incasseerden ze 12 doelpunten.

Onderling wist Crystal Palace de laatste drie edities te winnen, zonder een doelpunt tegen te krijgen. De laatste 9 onderlinge wedstrijden eindigde in een doelpuntarme pot, zo vielen er minder dan tweeënhalf goals in alle 9 wedstrijden.

Wij denken dat Palace vandaag de winst in Londen houdt, en dat er wederom weinig gescoord wordt.