Trainers Steve Davis en Steve Cooper delen de punten voor ruim een inzet van 4!

Vanmiddag staat er weer een wedstrijd in de Premier League op het programma. Wolverhampton en Nottingham Forest gaan het tegen elkaar opnemen in de degradatiekraker. De wedstrijd staat onder leiding van Thomas Bramall en hij fluit om 16:00 voor het begin van de wedstrijd. De wedstrijd wordt gespeeld in het Molineux stadion, dit is gelegen in Wolverhampton. 

Wolverhampton staat op een achttiende plaats en behaalde slechts zes punten uit negen wedstrijden. De ploeg van Steve Davis wist pas één keer te winnen, van Southampton. Daarnaast werd er drie keer gelijkgespeeld en vijf keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze slechts drie keer te scoren en kregen ze 12 goals tegen. Daniel Podence wist twee goals te maken en is daarmee clubtopscorer van Wolverhampton. 

Nottingham Forest staat één punt achter Wolverhampton en behaalde vijf punten uit negen wedstrijden. De ploeg van Steve Cooper wist één keer te winnen, van West Ham United. Daarnaast werd er twee keer gelijkgespeeld en zes keer verloren. In deze wedstrijden kwamen ze 7 keer tot scoren en moesten ze 22 treffers incasseren.

In de laatste vijf van de zeven onderlinge wedstrijden, vielen er minder dan 2.5 goals. 

Wij verwachten dat Wolverhampton en Nottingham Forest de punten delen. Ook verwachten we dat er minder dan 2.5 goal valt.