Viola herpakt zich voor bijna een inzet van 3!

Vanavond staat de vierde speelronde in de Conference League op het programma. 

Fiorentina gaat het thuis opnemen tegen Heart of Midlothian. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi en is gelegen in Florence. De wedstrijd begint om 18:45 en staat onder leiding van de 45 jarige Kroaat Ivan Bebek.

Fiorentina staat met vier punten op een tweede plaats. De club uit Florence wist één keer te winnen, van de aankomende tegenstander Hearts. Daarnaast werd er één keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Tegen RFS werd gelijkgespeeld en van Basaksehir werd verloren. In deze wedstrijden wist de ploeg van Vincenzo Italiano vier keer te scoren en moest het vier goals incasseren. In de Serie A staat Fiorentina op een teleurstellende dertiende plek met negen punten uit negen wedstrijden. Ze wisten twee keer te winnen, speelden drie keer gelijk en verloren vier keer.

De tegenstander Hearts, staat op een derde plek met drie punten. De Schotse ploeg wist één keer te winnen, van RFS.

Daarnaast werd er twee keer verloren, van Basaksehir FK en Fiorentina. In deze wedstrijden kregen ze maar liefst zeven goals tegen en wisten ze slechts twee goals te maken. In de nationale competitie staan ze op een vijfde plaats met veertien punten uit negen wedstrijden. De ploeg van Robbie Neilson wist vier keer te winnen en twee keer gelijk te spelen. Daarnaast werd er nog drie keer verloren.

Wij verwachten dat Fiorentina net zoals vorige week wint, de nul houdt en er meer dan 2.5 goal valt.