Zuid Koreaan scoort in doelpuntrijk duel voor ruim een inzet van 3!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Champions League op het programma. Tottenham Hotspur gaat het thuis opnemen tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in het Tottenham Hotspur Stadium. Dit stadion is gelegen in London. De Spaanse scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande. 

De thuisploeg Tottenham, staat op een tweede plaats in de Champions League in Groep D. De Engelse ploeg wist één keer te winnen met 2-0, van Olympique de Marseille. Daarnaast werd er gelijkgespeeld tegen Eintracht Frankfurt en verloren van Sporting CP. In deze wedstrijden kreeg de ploeg van Antonio Conte twee goals tegen en wist het twee keer te scoren. 

De tegenstander Eintracht Frankfurt, staat op een derde plek in de Champions League. De Duitse club behaalde vier punten uit drie wedstrijden. De ploeg van Oliver Glasner, wist één wedstrijd te winnen, van Olympique de Marseille. Daarnaast werd er vorige week met 0-0 gelijkgespeeld tegen Tottenham Hotspur. Er werd ook één verloren, Sporting CP was de eerste wedstrijd met 0-3 te sterk. 

Dit is de twee onderlinge wedstrijd ooit tussen Tottenham Hotspur en Eintracht Frankfurt. 

Wij verwachten dat Tottenham wint en er meer dan 2.5 goal valt. Daarnaast denken we dat Son na een aantal wedstrijden niet gescoord te hebben, weer het net vindt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden