Trainer wint eerste Champions League wedstrijd ooit voor ruim 4 keer je inzet!

Vanavond staat de vierde Champions League wedstrijd in Groep B op het programma, Bayer Leverkusen gaat het thuis opnemen tegen FC Porto. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld de Bayarena. Dit stadion is gelegen in Leverkusen. De wedstrijd staat onder leiding van de Roemeen Istvan Kovacs.

Bayer Leverkusen staan op een tweede plek in Groep B, ondanks dat de Duitse club maar drie punten heeft gepakt.  De ploeg van Xabi Alonso, de opvolger van de vorige week ontslagen coach, wist maar één keer te winnen, van Atletico Madrid. De andere wedstrijden werden verloren van Club Brugge en FC Porto, met 1-0 en 2-0.

Leverkusen wist in totaal twee keer te scoren en kreeg drie goals tegen. In de Bundesliga staan de Duitsers op een teleurstellende vijftiende plek met acht punten uit negen wedstrijden. Er werd slechts twee keer gewonnen. Daarnaast werd er twee keer gelijkgespeeld en vijf keer verloren.

FC Porto staat op een derde plaats met hetzelfde aantal punten als Bayer Leverkusen. Porto wist één keer te winnen. van Bayer Leverkusen. De wedstrijd eindigde met 2-0 in het voordeel van de Portugese club. Daarnaast werd er 2-1 verloren van Atletico Madrid en met 0-4 van Club Brugge. In de competitie staan de Portugezen op een tweede plaats met drie punten minder dan koploper Benfica. De ploeg van Sérgio Conceição wist zeven keer te winnen en speelde één keer gelijk. Ook werd er één keer verloren.

In elke onderlinge wedstrijd kreeg Bayer Leverkusen een tegendoelpunt.

Wij verwachten dat Bayer Leverkusen de drie punten in eigen huis houdt en dat beide teams scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden