The Reds winnen beladen pot voor ruim 2,5 keer je inzet!

In de 4e speelronde van de Champions League zullen Rangers FC en Liverpool FC het in groep A tegen elkaar opnemen. De wedstrijd wordt om 21:00 gespeeld in het Ibrox Stadium, gelegen in Glasgow. Slavko Vincic heeft de leiding over de wedstrijd en zal de pot in goede banen moeten leiden.

Rangers doet het in de competitie erg goed. De ploeg uit Glasgow verloor pas één keer, speelde ook één keer gelijk en won maar liefst zeven keer. Daarmee staan ze op de 2e plek, met 22 punten uit negen wedstrijden, alleen concurrent Celtic doet het net iets beter met 24 punten uit negen wedstrijden. In de Champions League heeft de ploeg van Van Bronckhorst eigenlijk niks te vertellen. Alle drie de wedstrijden werden verloren en de ploeg wist nog geen een doelpunt te maken.

Liverpool heeft een belabberd seizoen tot nu toe. De ploeg van Jürgen Klopp verloor in de competitie twee keer, speelde vier keer gelijk en won ook pas twee keer. Daarmee staat de club van, onder andere Virgil van Dijk, op een 10e plek. In de Champions League gaat het iets beter, met twee winsten en één verlies partij staan The Reds op een 2e plek. Bij winst doen ze hele goede zaken om in de Champions League mee te blijven doen.

Er vallen veel goals bij beide teams. Bij Rangers viel er in acht van de laatste negen wedstrijden meer dan tweeënhalf doelpunten, terwijl dit bij Liverpool gebeurde in vier van de laatste vijf wedstrijden. Daarnaast krijgt Liverpool ook geregeld een tegengoal, want ik vier van de laatste vijf wedstrijden scoorde beide teams.

Live Betting NL - de #1 op live wedden