Topschutter schiet opnieuw raak voor ruim 2,5 keer je inzet!

In de Champions League staat er vandaag een belangrijke wedstrijd op het programma in groep F. Leipzig trekt namelijk naar Celtic, waar ze eigenlijk de 3 punten moeten pakken. Momenteel staan de Duitsers 3de in de groep met 1 punt achter Shakhtar. Celtic wist nog maar 1 punt te behalen in deze groep. Dit punt behaalden ze in Oekraïne, waar ze 1-1 gelijk speelden tegen Shakhtar.

Vorige week speelden beide ploegen nog tegen elkaar, toen wist Leipzig terecht met 3-1 te winnen. Met 2 afgekeurde goals kunnen we wel zeggen dat de Duitsers het net goed konden vinden. Nkunku wist 2 keer te scoren, waarvan er 1 werd afgekeurd. De Fransman verkeerd in een goede vorm. In zijn laatste 3 duels scoorde hij 4 keer. Het is even afwachten hoe Rose zijn team neer gaat zetten, maar Nkunku zal ongetwijfeld 1 van de diepste spelers zijn. Buiten deze aanvallende rol is de Fransman ook verantwoordelijk voor de penalty’s. Indien Leipzig er vanavond eentje krijgt, zal Nkunku achter de bal staan.

Als we naar de selectie kijken van beide ploegen kunnen we vaststellen dat Leipzig over meer kwaliteit beschikt. We verwachten hierdoor een overwinning voor de Duitsers. Ook denken we dat Nkunku trefzeker zal zijn.