Man City overklast wederom voor 2,5 keer je inzet!

Vanavond staat er weer Champions League op het programma! Kopenhagen staat voor een lastige opgave, aangezien ze Manchester City over de vloer krijgen. City is wederom aan een fantastisch seizoen bezig, met Haaland als absolute uitblinker. De Noor wist tot nu toe al 20 keer het net te vinden in slechts 12 wedstrijden. In de groepsfase van de Champions League wist hij er al 5 te maken, waarmee hij City heeft geholpen aan 9/9.

Kopenhagen is minder goed bezig. Zij verloren hun eerste wedstrijd met 3-0 tegen Dortmund, waar ze bij rust op een 2-0 achterstond stonden. Vorige week werd de Deense ploeg overklast door City, wat resulteerde in een 5-0 nederlaag. Na 45 min was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld, het stond toen al 3-0. Ook in de competitie kan Kopenhagen de laatste speeldagen niet overtuigen. Uit de laatste 4 wedstrijden wisten ze slechts 4 punten te pakken. Voor de Engelse ploeg is dit helemaal anders, zij behaalden 16/18.

We verwachten vandaag dat City wederom met duidelijke cijfers zal winnen. Pep kennende zal hij niet genoegen nemen met een 0-1 overwinning. We denken dus dat ze vanaf de eerste minuut er al zullen staan. Deze notering vinden we dan ook aan de hoge kant.