Deze Argentijn helpt Juventus aan een noodzakelijke overwinning!

Vandaag staat er een cruciale wedstrijd op het programma voor Juventus. Ze nemen het namelijk in de Champions League op tegen Maccabi Haifa. Indien de Turijnse ploeg deze wedstrijd niet kan winnen, lijkt overwinteren in deze campagne een zeer moeilijke opgave.

Vorige week speelden beide ploegen ook al tegen elkaar. Toen wist Juventus met 3-1 te winnen, waardoor ze vandaag met een goed gevoel aan de wedstrijd zullen starten. De overwinning kwam er mede door een goed spelende Di Maria, die maar liefst 3 assists gaf. Aangezien de Argentijn de corners zet, is de kans op een assist er altijd. Allegri gebruikt de international op rechtsbuiten, waardoor hij eigenlijk in elke aanval gevaarlijk kan zijn. Beide ploegen verloren afgelopen weekend in de competitie. Juventus werd met 2-0 naar huis gespeeld in het San Siro van AC Milan. Maccabi Haifa kwam niet verder dan een 1-0 verlies tegen de nummer 8 van de Israëlische competitie.

We verwachten dat Juventus vandaag opnieuw zal winnen. Voor de Italiaanse ploeg is dit noodzakelijk als ze naar de knock-outfase van de Champions League willen gaan. We denken dat Di Maria hun daarmee zal helpen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden