Koploper en topschutter herpakken zich voor ruim 3 keer je inzet!

Royal Antwerp en St. Truiden trappen de elfde speelronde af in de Jupiler Pro League. De wedstrijd, die onder leiding staat van Nicolas Laforge, wordt om 20:45 afgetrapt in het Bosuilstadion, gelegen in Antwerpen.

Royal Antwerp heeft een fantastisch seizoen. De Belgische topclub verloor dit seizoen pas één keer, van KV Kortrijk. Dit was een einde van een lange reeks aan overwinningen, want voor deze verliespartij wist de ploeg van Mark van Bommelnegen wedstrijden te winnen in de competitie. Momenteel staat Antwerp met 27 punten op de eerste plek, na tien gespeelde wedstrijden.

Vincent Janssen, spits van Royal Antwerp, legde er dit seizoen in de Jupiler Pro League al zeven in. De topschutter begon het seizoen nog als invaller, en wist in de eerste vier wedstrijden niet te scoren. Daarna begon het te lopen voor de Nederlander, zo wist hij in de laatste zes wedstrijden maar liefst zeven keer te scoren, allemaal als basis klant.

St. Truiden staat, net als vorig jaar, op een plek in de middenmoot. De Kanaries wonnen dit seizoen drie keer, speelden vier keer gelijk en verloren ook drie keer. Daarmee staan ze momenteel op de 11e plek, met dertien punten. De club verloor de laatste drie edities met Royal Antwerp niet.

Wij denken dat Antwerp na de verliespartij van vorige week zich weer herpakt, en dat Vincent Janssen een groot aandeel zal hebben in de overwinning.