Los Blancos wint dankzij Braziliaan weer voor ruim 2 keer je inzet!

In het Estadio Santiago Bernabeu neemt Real Madrid het vanavond op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd in poule F wordt gespeeld tussen de nummers één en twee van de poule. Ivan Kružliak heeft de leiding over de wedstrijd.

Real Madrid beleeft een fantastisch seizoen, in zowel La Liga als in de Champions League. De Madrilenen zijn inmiddels 12 wedstrijden ongeslagen. In La Liga werden er zes wedstrijden gewonnen en er werd pas één keer gelijk gespeeld, afgelopen zondag. Met 19 punten uit 7 wedstrijden staat Real gedeeltelijk op de eerste plek met Barcelona. In de Champions League hebben “de witten” nog geen punt verlies geleden, beide wedstrijden werden gewonnen. Bij Celtic uit werd er met 0-3 gewonnen, waarna de Madrilenen thuis met 2-0 van RB Leipzig wonnen.

Vinícius Júnior is de man in vorm. Hij wist in La Liga al vijf keer te scoren uit zeven wedstrijden en in de Champions League wist hij ook al een doelpuntje mee te pikken.

Shakhtar Donetsk verloor in de competitie ook geen één keer. Er werd vier keer gewonnen en de Oekraïners speelden één keer gelijk. Daarmee staan zij momenteel op de eerste plek, met 13 punten uit vijf wedstrijden. In de Champions League doet de ploeg het verdacht goed, zo werd er met 1-4 van Leipzig gewonnen, en speelden De Koempels gelijk tegen Celtic.

In onderlinge duels worden er veel doelpunten gescoord, van de laatste zes edities werden er in vijf wedstrijden meer dan tweeënhalf doelpunten gescoord.

Wij denken dat Real Madrid wint en Vinícius een doelpunt maakt in een doelpunt rijke pot.