Verrassende koploper wint weer voor bijna vijf keer je inzet!

In het Jan Breydel Stadion, gelegen in Brugge, zal Club Brugge het vanavond gaan opnemen tegen de Spaanse Madrilenen, wel gezegd Atlético Madrid. De wedstrijd staan onder leiding van de Roemeen, Istvan Kovacs.

Club Brugge heeft een aardig seizoen tot nu toe in de Jupiler Pro League. De club uit Brugge wist zeven keer te winnen, speelde één keer gelijk en verloor twee wedstrijden. Daarmee staat de regerend kampioen op een derde plek. De Blauw-Zwarten beleefden in ieder geval een goede generale wedstrijd, er werd thuis met 3-0 gewonnen van KV Mechelen. In de Champions League staat Club Brugge verrassend bovenaan, beide wedstrijden werden gewonnen. Van Bayer 04 Leverkusen werd met 1-0 gewonnen en van FC Porto werd met maar liefst 0-4 gewonnen. Daarmee staat de club uit België met 6 punten bovenaan, en kreeg het nog geen tegengoal.

Atlético Madrid doet het niet zo goed in La Liga. De Madrilenen staan momenteel op de vijfde plek. Ze wisten vier keer te winnen, speelden één keer gelijk en verloren twee wedstrijden. In de Champions League werd de eerste wedstrijd gewonnen met 2-1 van FC Porto, waarna de ploeg van Diego Simeone met 2-0 verloor van Bayer 04 Leverkusen. In 8 van de 9 wedstrijden viel er bij de Madrileense club minder dan drieënhalf goal.

Wij denken dat Club Brugge wederom gaat stunten en bovenaan blijft staan in Group B. Daarnaast denken wij dat er minder dan drieënhalf goals zullen vallen.