De Godenzonen en de Partenopei voor ruim vier keer je inzet!

De derde groepsfase wedstrijd in groep A in de Champions League staat op het programma. Ajax gaat het opnemen tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijf Arena en begint om 21:00. Dit stadion is gelegen in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. De Fransman Francois Letexier moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

Ajax is redelijk begonnen in de Champions League. Ze wisten drie punten te behalen, uit twee wedstrijden. De eerste wedstrijd werd gewonnen met 4-0 van Rangers. De tweede wedstrijd werd met 2-1 verloren van Liverpool. De ploeg van Alfred Schreuder wist vijf doelpunten te maken en moesten twee doelpunten incasseren. 

In de Eredivisie wist Ajax verrassend genoeg de laatste twee wedstrijden niet te winnen. AZ wist met 2-1 te winnen van Ajax en Go Ahead Eagles hield Ajax op een 1-1 in de Johan Cruijf Arena.

Napoli is nog zonder puntverlies in de Champions League en staat met zes punten bovenaan in groep A. De ploeg van Luciano Spaletti wist met 4-1 van Liverpool te winnen en met 0-3 van Rangers. Napoli wist zeven keer te scoren in twee wedstrijden en moest één doelpunt incasseren. Zieliński had met twee doelpunten een belangrijk aandeel bij de overwinning op Liverpool.

Voor het eerst in de geschiedenis nemen Ajax en Napoli het tegen elkaar op in Europa.

Wij verwachten dat Ajax en Napoli de punten met elkaar delen en dat beide teams scoren.