Middenmoter haakt onverwachts aan bij de top voor 3 keer je inzet!

Op de maandag wordt in de Serie A de 8e speelronde afgemaakt, de wedstrijd tussen Hellas Verona en Udinese staat vanavond om 20:45 op het schema. De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadio Marc’Antonio Bentegodi en staat onder leiding van Danielle Minelli.

Hellas Verona staat momenteel net boven de degradatiestreep, het team wist dit seizoen pas één keer te winnen, speelde twee keer gelijk en verloren vier wedstrijden. Afgelopen twee wedstrijden verloor Scaligeri en wisten zij geen één keer te scoren, beide wedstrijden werden met 2-0 verloren. Hellas Verona staat met 5 punten op de 17e plaats op de ranglijst. De club wist pas 6 keer te scoren en kreeg 13 goals tegen.

Voor de club uit Udine ziet het er rooskleuriger uit, de club verloor de laatste 6 wedstrijden niet, en de laatste 5 werden zelfs allemaal gewonnen. Door deze fantastische seizoenstart, staan de Zebrette momenteel op een vierde plaats, met maar liefst 16 punten uit 7 wedstrijden. Er werd dus vijf keer gewonnen, daarnaast speelde Udinese één keer gelijk en verloor het ook pas één keer. Udinese wist in 7 wedstrijden, 15 keer te scoren en kregen 7 tegen goals.

Onderling vallen er weinig doelpunten, van de vorige 7 edities vielen er in 6 van die edities minder dan tweeënhalf doelpunten.

Wij denken dat Udinese de winnende vorm vasthoudt, en dat er minder drieënhalf doelpunten zullen vallen.