Les Parisiens blijven winnen en jonge superster scoort weer voor drie keer je inzet!

Vanavond staat er weer een wedstrijd in de Ligue 1 op het programma. Paris Saint-Germain neemt het op tegen OGC Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in het Parc des Princes en begint om 21:00. De wedstrijd staat onder leiding van de Franse scheidsrechter Jérôme Brisard. 

De kampioen van vorig seizoen, is dit seizoen goed begonnen. Ze hebben 22 punten weten te verzamelen uit acht wedstrijden. PSG wist zeven keer te winnen en speelde één keer gelijk. In acht wedstrijden wist de ploeg van Christophe Gautier 26 goals te scoren. Daarnaast werden er maar vier goals geïncasseerd. 

Met name het toptrio voorin is erg in vorm, zij namen negentien doelpunten voor hun rekening. Neymar maakte er acht, Mbappe zeven en Messi vier.

OCG Nice die vorig jaar nog knap vijfde werden, staan nu op een teleurstellende dertiende plek. Ze wisten maar acht punten te behalen, in acht wedstrijden. De ploeg van Lucien Favre wist maar twee keer te winnen, van AC Ajaccio en Lille OSC. Daarnaast werd er twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren. Les Aiglons wist vijf keer te scoren en kreeg negen goals tegen.

In de laatste 3 wedstrijden wist Nice één keer te winnen en werd het twee keer gelijk. 

Toch verwachten wij dat PSG wint, de nul houdt en Mbappe een doelpunt scoort.

Live Betting NL - de #1 op live wedden