Belgische club houdt huidige vorm vast en wint voor ruim 2,5 keer je inzet!

In het Stade Maurice Dufrasne, gelegen te Luik, staat vanavond de wedstrijd klaar tussen Standard de Liège (Standard Luik) en RFC Seraing. De wedstrijd staat onder leiding van Jan Boterberg.

Standard Luik begon het seizoen dramatisch, zo werd er in de eerste 5 wedstrijden maar één keer gewonnen. De ploeg van Ronny Deila verloor daarnaast drie keer en speelden één keer gelijk. De vorm lijkt echter terug te keren voor de Luikse ploeg, zo werden de laatste 4 wedstrijden allemaal gewonnen. De ploeg won hun laatste wedstrijd zelfs van de grootmacht, Club Brugge, met maar liefst 3-0. De club uit Luik barst van het zelfvertrouwen en zal na de interland break gebrand zijn om die huidige vorm vast te houden.

RFC Seraing bungelt net als vorig jaar onderaan de ranglijst, de club wist vorig jaar door middel van nacompetitie in de Pro League te blijven, maar het ziet er dit jaar weer somber uit voor de ploeg uit Seraing. De ploeg wist dit seizoen pas 2 wedstrijden te winnen en verloor daarnaast 7 wedstrijden. Het zal dus een erg lastige wedstrijd worden voor het team wat niet in goeden doen is.

De laatste twee edities tussen Standard Luik en RFC Seraing eindigde twee keer in een overwinning voor Luik, daarnaast wist Seraing niet te scoren.

Wij denken dat, gezien de huidige vorm van beide teams, Standard Luik wint en daarnaast ook nog eens de nul houdt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden