Servië springt over Duitsland in de groep na lastige confrontatie!

De bronze medaille winnaar van de recente Volley Nations League treft Duitsland dat voorlopig nog ongeslagen is op dit WK. Met een 3-0 zegen en een 3-1 zege tegen respectievelijk Kazachstan en Bulgarije heeft Duitsland gedaan wat het moest doen in haar eerste 2 wedstrijden van dit WK. Servië wist haar openingswedstrijd vlot te winnen tegen Canada maar liet daarna tegen Bulgarije toch een steek vallen met een 3-2 overwinning. Ze zullen dan ook gebrand zijn om tegen Duitsland deze misser uit te wissen en over Duitsland naar de 2de plek van de groep te springen.

Van de laatste 6 onderlinge wedstrijden won Servië 4 keer, de vorige keer kon Duitsland nog wel een set pakken maar ook niet meer dan dat. We verwachten dat Servië dan ook gebrand is om na hun uitschuiver tegen Bulgarije orde op zaken te stellen en dan ook zal winnen tegen Duitsland. Maar dit zal niet zonder enig weerwerk van Duitsland gebeuren en het word dan ook 3-1 voor Servië volgens ons.