Bulgarije laat niet zomaar over zich heen lopen tijdens het WK Volleybal!

Met 1 punt uit wedstrijden tegen Servië en Duitsland hebben de Bulgaarse damens absoluut geen slechte start gemaakt dit WK. Hun openingswedstrijd tegen Duitsland waren ze dichtbij een punt maar ze verloren set 3 nipt met 23-25. Tegen Servië was het wel raak. Hier wist het succesvol 2 sets te pakken. Echter een overwinning zat er niet in. Met deze prestaties achter de rug kan het met vertrouwen tegen Amerika spelen deze avond. Amerika heeft dan al wel 2 keer vlot gewonnen, maar dit waren wedstrijden tegen Canada en Kazachstan niet bepaald de 2 moeilijkste tegenstandsters.

Bulgarije wist nog nooit te winnen van Amerika maar wist al wel 2 keer 2 sets te pakken. Dankzij de goede prestatie van de Bulgaarse damens tegen Servië is Amerika wel gewaarschuwd maar toch denken wij dat Bulgarije dankzij hun goede vorm alsnog een set kan pakken en dat Amerika zal winnen met 3-1.