Oud WK winnaar behoudt koppositie voor bijna 4 keer je inzet!

In League A, group 2 staat een wedstrijd klaar tussen de nummer 6, Spanje en de nummer 16, Zwitserland. De WK winnaar van 2010 zal gebrand zijn om de koppositie vast te houden, terwijl Zwitserland degradatie uit League A probeert te voorkomen.

Spanje wist zich gemakkelijk te plaatsen voor het WK in Qatar, er werd zes keer gewonnen, de Spanjaarden speelden één keer gelijk en verloren ook maar één keer in de kwalificatiereeks. Ze stonden met 19 punten ruim bovenaan en wisten zich dus makkelijk te plaatsen. Ook in de Nations League doen de Spanjaarden het goed. Ze hebben nog geen één keer verloren, wisten twee keer te winnen en speelden twee keer gelijk. De Spanjaarden zullen gebrand zijn om een goede voorbereiding te draaien in aanloop naar het WK.

Zwitserland wist zich verrassend ook direct te plaatsen voor het WK. De nummer 16 van de wereld wist uiteindelijk boven Italië te eindigen met twee punten verschil, waardoor ze direct geplaatst waren voor het WK. In de Nations League loopt het minder soepel voor de Zwitsers. Zwitserland wist alleen te winnen van Portugal.

Spanje heeft al 5 wedstrijden niet verloren van Zwitserland, en daarom denken wij dat Spanje de winst in eigen land zal houden. Daarnaast denken wij dat Zwitserland hun vorm van de kwalificatiereeks weer weet te pakken en minimaal een goaltje mee zal pikken!