Het wonderkind blijft scoren voor ruim 2,5 keer je inzet!

Vanavond staat er in League B, Group 4 een wedstrijd klaar tussen de nummer 4, Slovenië en de nummer 1, Noorwegen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice.

De nummer 65 van de wereld, Slovenië beleeft een moeilijk seizoen in de Nations League, de Slovenen wisten nog geen één keer te winnen, er werd twee keer gelijkgespeeld, en ze verloren ook twee potten. Slovenië heeft de afgelopen 6 wedstrijden geen één keer weten te winnen. De vorige editie in Noorwegen eindigde in een 0-0. Slovenië wist het WK niet te bereiken, ze werden vierde in de WK-kwalificatie, daarnaast spelen ze in  de Nations League alleen nog om degradatie naar League B te voorkomen.

Noorwegen, de nummer 36 van de wereld, doet het beter in de Nations League. De Noren wisten drie van hun vier wedstrijden te winnen, en speelden één keer gelijk. Erling Braut Håland wist in die 4 wedstrijden maar liefst 5 keer te scoren. Het wonderkind uit Noorwegen heeft sowieso een fantastische vorm te pakken, hij wist dit seizoen in 9 wedstrijden maar liefst 13 keer te scoren voor Manchester City. Noorwegen speelt voor groepswinst in League B, om zo de volgende editie van de Nations League in League A te komen en zich via deze weg te kunnen plaatsen voor een volgend eindtoernooi. Noorwegen wist zich namelijk niet voor het WK in Qatar te plaatsen, ze zullen dus erg gebrand zijn om te winnen en de groepswinst te pakken.

Wij denken dat met de kwaliteiten van Erling Braut Håland, hij minimaal één doelpunt mee moet pikken, daarnaast denken wij dat de Noren hun vorm in de Nations League vast weten te houden en dat zij de winst mee zullen nemen uit Slovenië.

Live Betting NL - de #1 op live wedden