Duitsland wint en beide teams scoren voor een ODD van ruim 3!

Vanavond is het weer tijd voor een wedstrijd in de Nations League. Duitsland en Hongarije gaan het tegen elkaar opnemen in de Red Bull Arena. 

De thuisploeg heeft al dertien wedstrijden niet verloren en staat met zes punten op de tweede plaats in League A, groep 3 in de Nations league. De Duitsers wisten te winnen van Italie en speelden ook een keer gelijk tegen de Italianen. Daarnaast werd er gelijkgespeeld tegen Engeland en Hongarije, waar het beide 1-1 werd. In deze wedstrijden wist Duitsland acht keer te scoren en moesten ze vijf goals incasseren.

De tegenstander Hongarije staat verassend bovenaan in de poule des doods, met tegenstanders als Duitsland, Engeland en ItaIië. De Hongaren wisten zeven punten te verzamelen in vier wedstrijden. Hongarije wist twee keer te winnen van de Engelsen met uitslagen als 1-0 en 0-4. Daarnaast werd er 2-1 verloren van ItaIië en met 1-1 gelijkgespeeld tegen Duitsland. De Hongaren wisten elke wedstrijd te scoren.

In de laatste twee onderlinge wedstrijden tussen Duitsland en Hongarije, wisten beide landen te scoren.

Wij denken dat Duitsland wint en de koppositie pakt. Daarnaast denken wij dat beide landen scoren, zoals Hongarije de afgelopen vier wedstrijden ook heeft gedaan.