Britse glorie op de online live league darts!

Deze middag wordt er weer stevig gegooid op de online live league. Vandaag is weer de laatste dag van een blok van 3 dagen op een rij pijltjes gooien voor de deelnemers.

Hieronder neem ik je even mee naar 2 wedstrijden met een voor ons duidelijke winnaar.

We starten  met de Schot Girvan tegen de Amerikaan Lauby D. Voor beide spelers wordt het hun tweede wedstrijd van de dag. Girvan legde gisteren een perfect parcours af en ook maandag kon het de dag zeer tevreden afsluiten met 3 overwinningen en slechts 2 nederlagen. Lauby moest gisteren 1 keer zijn meerdere erkennen. Dit was dan ook niet geheel ontoevallig tegen Girvan. Maandag wist het zelf ook slechts 2 keer te verliezen en 3 keer te winnen.

We verwachten dat Girvan zijn lijn van gisteren kan doortrekken en dan ook zal winnen van Lauby.

De tweede pot voor dit artikel is de wedstrijd tussen Kelling en Bellmont. Beide spelers zijn absoluut niet aan een goed drieluik bezig. Kelling wist gisteren slechts 1 keer te winnen, dit was wel net tegen Bellmont en maandag won het 2 van zijn 5 wedstrijden. Bellmont daarentegen won gisteren ook slechts 1 partij en wist ook maandag 2 keer te winnen. Doordat Kelling de voorbije 2 dagen vlotjes won van Bellmont verwachten wij ook dat hij vandaag de overwinning mee zal nemen.