Thuisspeler overklast zijn tegenstander in Metz!

Mannarino mag het in eigen land opnemen tegen Ymer. Beide spelers hebben in het hardcourt-seizoen goede resultaten weten te boeken. Zo wist Mannarino in Winston-Salem de titel op zijn naam schrijven. Dit deed hij door onder andere te winnen tegen Cressy en Van de Zandschulp. Op de US Open stelde de Fransman dan weer teleur, waar hij in de eerste ronde werd uitgeschakeld door Brouwer. Vorige week wist Mannarino wel weer te overtuigen in de Davis Cup. Hij versloeg Otte met 6-4/6-3.

Ymer begon flitsend aan zijn hardcourt-seizoen door in Washington de finale te bereiken. 2 weken later was de Zweed actief op het challenger-toernooi in Vancouver, war hij in de kwartfinale in 3 sets verloor tegen Humbert. Net zoals Mannarino, stelde ook Ymer teleur op de US Open, aangezien hij in de eerste ronde al zijn meerdere moest erkennen tegen Kubler. Vorige week wist Ymer vriend en vijand te verrassen door te winnen tegen Sinner.

Ondanks de goede resultaten van Ymer in de Davis Cup vorige week, verwachten we dat Mannarino vandaag met de overwinning zal lopen. De Fransman speelt zeer bijzonder tennis, wat zeer lastig is om tegen te spelen.