Deze Spaanse veteraan gaat simpel ten onder voor 2.50 keer je inzet!

In San Diego neemt Kudla het op tegen Verdasco. De thuisspeler Kudla is volgens de bookmakers de favoriet, en dat is in onze ogen terecht. De Amerikaan heeft er al een lang hardcourt-seizoen opzitten. In totaal heeft hij 4 wedstrijden gewonnen en maar liefst 7 verloren, maar dit komt wel omdat hij buiten 1 challenger-toernooi enkel ATP-toernooien speelde. Op die ATP-toernooien verloor de nummer 105 5 keer in de eerste ronde, maar met tegenstanders als Khachanov en Giron is dit geen schande. 3 van zijn 4 overwinningen behaalde hij op het challenger-toernooi vorige week in Cary. Daar bereikte Kudla de halve finale, waar Koepfer te sterk bleek.

Verdasco zijn hardcourt-seizoen tot nu toe bestaat uit 2 ATP-toernooien en 3 challengers. De Spaanse veteraan werd op het ATP-toernooi in Los Cabos in de eerste ronde al uitgeschakeld. Op de US Open verloor hij in de kwalificatie, maar werd lucky loser. Ook in de challenger-toernooien maakt de Spanjaard een matige indruk. 2 keer werd hij in de 8ste finale uitgeschakeld, 1 keer wist hij de kwartfinale te bereiken. Met name zijn verlies vorige week tegen de nummer 971 van de wereld is geen al te beste prestatie.

Als we naar het hardcourt-seizoen van beide heren kijken, zien we dat Kudla vaker actief is op ATP-toernooien. Ook zijn de resultaten van Kudla iets beter dan die van Verdasco. Hierdoor verwachten we een simpele overwinning voor de Amerikaan.

Live Betting NL - de #1 op live wedden