Lionel Messi brengt Paris Saint-Germain een prettige avond voor 2,5 keer je inzet!

Olympique Lyonnais zal het vanavond opnemen tegen de kampioen van Frankrijk, Paris Saint-Germain.

Lyon beleeft een bewogen seizoenstart, zo werd er in de eerste vier wedstrijden maar één keer punt verlies geleden, maar afgelopen twee weken wist de club uit Lyon beide wedstrijden niet te winnen, er werd verloren van FC Lorient en AS Monaco. De ploeg van Peter Bosz staat met 13 punten op de vijfde plek.

Paris Saint-Germain heeft dit seizoen zes keer gewonnen en één keer gelijk gespeeld. In die zeven wedstrijden wist de club uit de Franse hoofdstad maar liefst 25 keer te scoren! De monsterploeg van nieuwe trainer Christophe Galtier zou wel eens kans kunnen maken op de Champions League titel dit seizoen, zo werden beide wedstrijden in de groepsfase al gewonnen. Sterspelers Kylian Mbappe, Neymar JR en Lionel Messi maken tot dusver de verwachtingen waar. Mbappe wist dit seizoen al tien keer te scoren, Neymar wist het net al negen keer te vinden. Lionel Messi wist het net ‘pas’ vier keer te vinden, maar is nog steeds een waardevolle kracht en één van de beste spelers ter wereld.

Dat Lionel Messi één van de beste spelers ter wereld is, wisten we al een tijdje. Dit seizoen speelt hij samen met twee doelpunten machines. Met de kwaliteiten van Messi, levert dit tal van assists op, zo heeft de zevenvoudig Ballon D’or winnaar al zeven assists in de Ligue 1, in zeven wedstrijden wel te verstaan. Wij denken dat Messi wederom één van zijn twee compagnons zal vinden voorin, en een assist zal geven tegen Lyon.

Live Betting NL - de #1 op live wedden