Avondje darts voor meer dan 10 keer je inzet!

Vanavond worden er in AFAS Live in Amsterdam de 16de finales van de World Series Finals afgewerkt. We krijgen 8 potten te zien vanavond de andere acht spelers voor de volgende ronde zijn al geplaatst wegens hun ranking. Hieronder een korte analyse van elke wedstrijd.

We openen de avond met de Amerikaan Danny Baggish die het opneemt tegen Ryan Joyce. Baggish heeft op de voorlaatste Euro Tour vriend en vijand verrast door de 8ste finale van dit tornooi te halen. Het verliest voor de rest best wel vaak in de eerste rond maar dit is telkens slechts met 1 of 2 legs verschil meestal. Joyce is dan weer absoluut niet goed bezig. Het verliest ook regelmatig in de eerste ronde in de Euro Tours en als het wint is het ook niet overtuigend. De vorige ontmoeting tussen beide spelers eindigde trouwens in een 6-3 voor de Amerikaan.

We spelen dan ook vandaag een zeer veilige optie met Baggish +3.5 legs.

SUPER SUNDAY! TOT 50 KEER JE INZET!


De avond gaat verder met het duel tussen Hughes en Chisnall. Hughes wint op de vloer tornooien af en toe eens een eerste ronde en wist twee maanden geleden eens het te schoppen tot de kwartfinale. Chisnall speelt vrij sterk op de vloer tornooien en weet het gemiddeld wel tot de derde ronde schoppen. De voorbije 2 jaar zijn beide spelers elkaar 5 keer tegengekomen en Chisnall won er 4 keer van de 5.

We verwachten dan ook dat vanavond Chisnall zal winnen.

De derde partij van de avond is een Australisch onderonsje zo speelt Mathers tegen Heta. Hier gaan we niet al te veel woorden aal vuil maken. Mathers verliest op zowat elk vloertornooi meteen in de eerste ronde en Heta is gewoon een stuk beter.

We spelen hier dan ook Heta -1.5 leg handicap.

Ook het volgende duel tussen Puha en Van Duivenbode is vrij simpel. Puha speel amper een Player Championship mee en is gewoon veel minder goed dan Van Duivenbode.

Ook hier spelen we dan Van Duivenbode -1.5 leg handicap.

De volgende partij is die tussen de Amerikaan Gates en de Zuid-Afrikaan Petersen. Behalve 3 partijen op de US darts masters waarvan hij er 2 verloor en 1 partij op het WDF Wereldkampioenschap  dat hij ook verloor in de eerste ronde vinden we van de Amerikaan geen gegevens terug. Petersen is daarentegen wel een bekende naam in de darts wereld. Hij staat is al nummer 26 geplaatst voor dit tornooi maar heeft het momenteel ook lastig van vorm. Volgens de bookmakers is Gates de favoriet. We vinden deze quotering zeer raar en gaan daarom gebruik maken van Petersen +2.5 leg handicap. Volgens ons zou hij zelfs moeten winnen.

De eerste en enige vrouw dit tornooi is Sherrock. Haar krijgen we in partij nummer 6 van de avond in actie te zien tegen Wright. De quotering van Wright om te winnen staat natuurlijk enorm laag en daarom gaan we hier ook naar de 180’s kijken. In veel van haar vorige partijen gooide Sherrock minder 180’s als haar tegenstander of gooide ze er gewoon zeer weinig. Ook onderling gooit ze er bijna altijd minder als haar Schotse tegenstander. We verwachten dan ook dat vandaag Wright de meeste 180’s zal gooien.

De laatste 2 partijen van de avond gaan tussen Campbell en Van Der Voort en de andere partij is die tussen Whitlock en Noppert. Voor deze 2 partijen is de redenatie van de bet hetzelfde. De Nederlanders in goede doen die tegen een mindere tegenstander uitkomen. Met de steun van het thuispubliek achter hun verwachten wij dat de beide Nederlanders zullen winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden