Als eerst scoren én de wedstrijd winnen voor ruim 4 keer je inzet!

Om het weekend goed te beginnen, na een helaas wat mindere week voor de Engelsen na het overlijden van queen Elisabeth, staat er een wedstrijd klaar tussen het uit Birmingham strijdende Aston Villa en een club uit het zuiden van Engeland, Southampton.

Aston Villa heeft een matige start meegemaakt dit seizoen, het verloor maar liefst vier keer, speelde één keer gelijk en wist ook maar één keer te winnen. De club van Steven Gerrard wist ook maar vijf keer te scoren in de zes gespeelde wedstrijden. De ploeg van onder andere Philippe Coutinho en Ollie Watkins weet dit seizoen nog niet te overtuigen.

CLAIM €250 CASINOBONUS


Southampton wist het iets beter te doen dit seizoen, er werd één keer meer gewonnen dan de club uit Birmingham. Dit seizoen wisten The Saints onder andere al te winnen van Chelsea. In eerdere edities ging het redelijk gelijk op, maar was Aston Villa meestal het team wat boven Southampton eindigde, dit seizoen ziet het er tot dusver naar uit dat Southampton de betere van de twee is.

Van de laatste zeven onderlinge duels wist Southampton vijf keer de eerste treffer te maken, een uitstekende statistiek. Wij verwachten daarom dat Southampton dit seizoen wederom de eerste treffer zal maken en daarnaast ook nog eens de winst mee naar huis te nemen uit Birmingham.

Live Betting NL - de #1 op live wedden