Juvan is kansloos in eigen land voor ruim 2 keer je inzet!

In Slovenië staat de thuisspeelster Juvan voor een lastige opdracht, ze neemt het namelijk op tegen Cornet. De Franse verkeerd momenteel in een prima vorm, in tegenstelling tot Juvan. Cornet wist op de US Open knap te winnen tegen Raducanu, waarna ze ook te sterk was voor Siniakova. In de derde ronde werd ze uitgeschakeld door de nummer 16 van de wereld Collins. Eind augustus behaalde de Franse ook al de halve finale in Cleveland.

Voor Juvan is het hardcourt-seizoen tot nu toe dramatisch. Ze verloor tot nu toe elke wedstrijd. In Cincinnati werd ze al in de eerste ronde van de kwalificatie uitgeschakeld door de nummer 117 van de wereld. De 2 weken erna was de eerste ronde steeds haar eindstation in Granby en op de US Open.

We verwachten vandaag een simpele zege voor Cornet. De laatste toernooien weet de Franse meer indruk te maken dan Juvan, waardoor de keuze logisch lijkt.