Eindhoven blijft maar winnen voor bijna 3 keer je inzet!

Almere staat vandaag voor een lastige opdracht. Ze nemen het namelijk op tegen de nummer 2 op de ranglijst, Eindhoven. Eindhoven is fantastisch gestart aan het seizoen. Zo wisten ze al 5 keer te winnen en 1 keer gelijk te spelen. Dat de vorm in Brabant goed zit is dus duidelijk. Zeker aangezien ze vorige week MVV helemaal wegspeelden en terecht 5-0 wonnen.

Almere is minder goed aan het seizoen begonnen. Met 6 punten uit de eerste 6 wedstrijden staan ze momenteel op de 14de plek. Wel is de vorm niet uitstekend, aangezien ze 0/6 pakten tegen Helmond en Telstar, wat in principe toch geen sterke tegenstanders zijn. Telstar staat op de 13de plaats, Helmond staat zelfs 19de.

We kunnen dus wel zeggen dat Eindhoven in een veel betere vorm verkeerd. Wij vinden de notering zeer hoog gezien de recente resultaten.