Een doelpuntrijk duel in Spanje voor 6 keer je inzet!

Er wordt vandaag gevoetbald in Spanje. Almeria mag het thuis opnemen tegen Osasuna. De thuisploeg behaalde 4 punten in de eerste 4 wedstrijden. Zo wonnen ze van Sevilla, dat in een zeer slechte vorm verkeerd. Verder speelden ze gelijk in Elche. De 2 nederlagen leden ze tegen Real Madrid op de eerste speeldag en vorige week tegen Real Vallodilad.

Osasuna wist knap 3 van hun 4 wedstrijden te winnen. Ook zij versloegen Sevilla, verder wonnen ze ook van Cadiz en Rayo Vallecano. Hun enige puntenverlies was in Real Betis, waar ze met 1-0 verloren. Die verliespartij was zeker geen schande, aangezien Betis ook in een fantastische vorm verkeerd.

Als we kijken naar de doelpunten per wedstrijd, zien we dat Almeria tot nu toe in elke wedstrijd een goal tegen kreeg en slechts in 1 wedstrijd niet wist te scoren. Voor Osasuna gelden bijna dezelfde statistieken. Zij wisten in 3 wedstrijden te scoren, maar kregen ook in 3 wedstrijden een tegengoal. We denken dat Osasuna een goede kans maakt om te winnen, maar verwachten dat Almeria ook het net weet te vinden.