Neymar zorgt voor ruim 2 keer je inzet!

Het is dé kraker van de Dinsdag avond, om 21:00 spelen in groep H van de Champions League Paris Saint-Germain en Juventus tegen elkaar in het Parc des Princes. De strijd om de koppositie lijkt tussen deze teams te gaan en dus kunnen beiden een goeie stap zetten hier.

Paris Saint-Germain werd nadat het twee seizoenen geleden 2e werd, afgelopen seizoen weer kampioen van Frankrijk en dat ging met een marge van maar liefst vijftien punten. Eigenlijk helemaal niet bijzonder gezien de financiële middelen van de club. Daarom ook dat de club een ongekende honger heeft naar een prijs in de Champions League. Al jaren doen de Parijzenaren het heel slecht in het miljarden bal, maar de club wil zilverwerk en mede daarom werd Lionel Messi ook naar het Parc des Princes gehaald. De seizoensopening van Paris Saint-Germain was absoluut indrukwekkend. Momenteel staat de ploeg van Christophe Galtier samen met Olympique Marseille aan kop in de Ligue 1 met vijf overwinningen en één gelijkspel.

Alleen thuis tegen Monaco ging het mis, maar het feit dat de club al 24 doelpunten maakte en slechts vier tegentreffer kreeg is veelzeggend. Neymar en Kylian Mbappé leiden dan ook de topscorerslijst met zeven doelpunten per speler, terwijl Neymar en Lionel Messi dan weer de assistlijst domineren met zes assists. Daarmee kunnen we toch stellen dat vooral Neymar weer in fantastische doen is, hij werd overigens afgelopen weekend gespaard tegen Nantes en hoefde maar een half uurtje in te vallen.

Afgelopen seizoen kende Juventus een behoorlijk slecht jaar. De club uit Turijn mikt jaarlijks op het kampioenschap in de Serie A, maar het waren Inter en AC Milan die de dienst uitmaakten. Een vierde plaats was genoeg om Champions League voetbal te behalen. De club haalde spelers als Paul Pogba, Angel Di Maria, Filip Kostic, Leandro Paredes en Arkadiusz Milik en hoopt daarmee de weg naar Europees succes te hebben gevonden. In de Serie A is De Oude Dame nog altijd ongeslagen, maar toch staat de club na vijf speelronden op de zevende plaats, waar Massimiliano Allegri minder tevreden over zal zijn. Zo speelde Juventus namelijk gelijk tegen Sampdoria, Roma en Fiorentina, terwijl alleen van Sassuolo en Spezia werd gewonnen. Het is dus geen wonder dat de quotering  op Juventus zo enorm hoog is.

Wij verwachten dan ook dat PSG in eigen huis makkelijk moet kunnen winnen van dit Juventus.

Live Betting NL - de #1 op live wedden