Milan op weg naar overwintering!

De Champions League is terug ! Voor AC Milan betekent dat een kans om beter te doe dan vorig seizoen, aangezien ze toen de groepsfase niet overleefden. Dit jaar zitten ze met Salzburg, Chelsea en Dinamo Zagreb in een zeer haalbare poule. Milan is alvast goed in vorm. Afgelopen weekend wonnen ze nog met 3-2 van Inter, wat natuurlijk een goede prestatie is. Verder heeft de ploeg uit Italië ook nog niet verloren dit seizoen.

Dat geldt niet voor Salzburg. Zij verloren op de 2de speeldag al tegen Sturm Graz. Na de nederlaag wisten ze wel te overtuigen, aangezien ze daarna 12/12 behaalden. De ploeg uit Oostenrijk wist zich wel te plaatsen voor de knock-out fase, maar ze zaten met Lille, Wolfsburg en Sevilla dan ook in een haalbare poule.

We verwachten vandaag dat Milan sterk zal beginnen aan het nieuwe Europese avontuur. Met spelers zoals Leao en Giroud heb je spelers die aan 1 actie genoeg kunnen hebben. Hierdoor kiezen we voor hun.

Live Betting NL - de #1 op live wedden