Bijna 4 keer je inzet als Sinner de kwartfinale bereikt!

Sinner en Ivashka nemen het vandaag tegen elkaar op voor een plek in de kwartfinale. Dat Sinner hier vandaag staat zal geen verrassing zijn, aangezien de nummer 13 van de wereld nog geen enkele topper tegenkwam tot nu toe. Ivashka daarentegen wist in de tweede ronde knap Hurkacz uit te schakelen. De Wit-Rus versloeg de nummer 10 van de wereld met 6-4/4-6/7-6/6-3. In de ronde erna was hij opnieuw in 4 sets te sterk voor Musetti.

Sinner kwam in de eerste ronde al in de problemen. De Italiaan had 5 sets nodig tegen Altmeier. Natuurlijk is dat voor iemand van zijn kaliber geen goede uitslag, maar met momenten liet hij wel zeer goed tennis zien. In de ronde erna wist hij makkelijk in 3 sets te winnen tegen Eubanks. Gisteren had Sinner dan wel weer 4 sets nodig om voorbij Nakashima te geraken.

In principe speelt Sinner beter tennis dan Ivashka. De slagen van de Italiaan zijn zeer goed, waarmee hij iedere tegenstander in de problemen kan brengen. We verwachten vandaag dat Sinner opnieuw aan het langste eind trekt, maar dat Ivashka wel een set weet te pakken. Een 3-1 score in het voordeel van de Italiaan lijkt ons dan ook een logische uitslag.