Tiafoe weet Schwartzman in de problemen te brengen!

Schwartzman en Tiafoe, respectievelijk de nummer 16 en 26 van de wereld, staan vandaag tegenover elkaar in de derde ronde van de US Open. Schwartzman zal blij zijn dat hij hier staat, aangezien hij bijna in de eerste ronde al werd uitgeschakeld. De Argentijn stond 2-0 in sets achter tegen Sock, waarna Sock in de 4de set moest opgeven. Donderdag wist Schwartzman in 3 sets te winnen tegen Popyrin, al was dit niet zonder moeite. De wedstrijd eindigde namelijk in 7-6/7-5/7-6.

Voor Tiafoe verloopt de US Open tot nu toe vlekkeloos. De Amerikaan wist zijn beide wedstrijden met een 3-0 score te winnen. Tegen zijn landgenoot Giron won hij met 7-6/6-4/6-3, waarna hij Kubler versloeg 7-6/7-5/7-6. Hij had het dus niet gemakkelijk, maar stond er wel op de belangrijke momenten.

We denken dat Tiafoe zich zal plaatsen voor de volgende ronde. De Amerikaan beschikt over een beter spel als we kijken naar de ondergrond.