The Gunners blijven aan de leiding voor 2.18 keer je inzet!

Arsenal is fantastisch begonnen aan de competitie. The Gunners wisten alle 4 hun wedstrijden tot nu toe te winnen, waardoor ze nu aan de leiding staan met 12 punten. Vandaag nemen ze het thuis op tegen Aston Villa, die slechts 3 punten wisten te halen uit de eerste 4 wedstrijden. Deze punten behaalden ze tegen Everton, waar ze met 2-1 van wonnen. Verder verloren ze tegen Bournemouth, Crystal Palace en West Ham United.

Arsenal won dan weer met 2-0 van Crystal Palace. Ook voor Leicester en Bournemouth waren ze duidelijk te ster, aangezien ze met 2 doelpunten verschil wisten te winnen. Afgelopen weekend leek het erop dat de ploeg van Arteta voor het eerst punten gingen verliezen. Ze kwamen namelijk 0-1 achter tegen Fulham, maar wisten dit uiteindelijk nog knap om te draaien. Het voetbal wat Arsenal laat zien is met vlagen fantastisch. We verwachten dan ook dat ze vandaag opnieuw de 3 punten zullen pakken.