6.40 keer je inzet door een uitmuntende Fabio Silva!

Union- Anderlecht: Anderlecht wint en Silva scoort odd 6.40

De revelatie van vorig seizoen neemt het vandaag thuis op tegen Anderlecht. We hebben het natuurlijk over Union. Zij zijn redelijk aan het seizoen begonnen. Met 2 overwinningen tegen Charleroi en Kortrijk en een gelijkspel tegen Sint-Truiden behaalden ze 7 punten in de eerste 4 wedstrijden. Verder verloren ze 3-0 in Mechelen. Ook in de Champions League kwalificatie was de Brusselse ploeg actief, alleen werden ze uitgeschakeld door Rangers. 2 weken geleden won Union 2-1 van Kortrijk, wat een matig resultaat is gezien de vorm van Kortrijk.

Anderlecht mag tevreden zijn met de start van het seizoen. In de competitie behaalden ze 9/12 en ze hebben zich afgelopen donderdag weten te plaatsen voor de Conference League ten koste van Young Boys. De laatste wedstrijd in de competitie speelde Anderlecht 2 weken geleden tegen Sint-Truiden, waar ze simpel met 0-3 gingen winnen. Dat Anderlecht enkele goede spelers heeft binnengehaald is zeker. Met name de huur van Fabio Silva blijkt goed uit te pakken. In de 8 wedstrijden die hij tot nu toe heeft gespeeld, wist hij al 5 keer het net te vinden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden